Работно време на ОББ на 6 септември – Ден на Съединението на България

04.09.2017 г.

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че на 6 септември – Ден на Съединението на България и официален национален празник, клоновете на ОББ няма да работят. В случай че имате нужда от съдействие и разяснения по продукти и услуги на ОББ, на Ваше разположение е нашият Контактен център на телефони 0700 117 17 и кратък номер *7171 (за абонати на български мобилни оператори), а ако се обаждате от чужбина, номерът, който трябва да изберете е +3592 483 1717.

На 6 септември Центърът ще отговаря на Вашите запитвания от 9:00 до 18:00 часа.

При необходимост от блокиране на загубена или открадната карта, можете да се обадите на посочените телефони по всяко време. В случай че използвате нашето електронно банкиране или мобилно приложение UMobile, можете да използвате опцията за блокиране и активиране на Вашите карти по всяко време.

За неспешни запитвания можете да се обръщате към нас чрез формата ни за обратна връзка на https://ubb.bg/contacts/feedback.

На 07.09.2017 г. (четвъртък) клоновете ни, както и Контактният ни център, ще работят със стандартно работно време.

Напомняме Ви, че по време на почивните дни можете да извършвате операции с Вашите банкови карти на всички банкомати и POS терминали в търговската мрежа, както и при онлайн покупки и плащания.

С уважение,

Екипът на ОББ