ОК кредит върви с таблет Lenovo Tab или IPad AIR от ОББ за късметлиите на пролетта

25.04.2016 г.

24 таблета Lenovo Tab и една голяма награда IPad AIR ще раздаде на томболен принцип ОББ на клиентите си, които използват минимум 150 лева от своя ОК кредит в периода от 25 април 2016 г. до  17 юни 2016 г.

Всяка седмица трима от извършилите транзакция, съгласно условията на промоцията (достъпни в „Полезни документи“ тук), ще имат шанса да спечелят по един таблет Lenovo Tab, а в края на кампанията един от всички клиенти, приели предизвикателството на ОББ, ще спечели голямата награда - IPad AIR.

Победителите и ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус и ще бъдат информирани лично.

Повече информация за условията на промоцията е достъпна в секция „Полезни документи“ тук, а подробности относно самия ОК кредит – уникален продукт, даващ възможност да комбинирате кредит с кредитна карта, които можете да използвате по всяко време, когато имате нужда от тях - тук.

Желаещите да получат допълнителни разяснения могат да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на ОББ на телефон 070011717 или кратък номер за мобилни телефони *7171 (за абонати на български мобилни оператори, според тарифния план).