KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към 09/02/2023 08:30:27

Касов
Безкасов
Курс продава
1.96100
1.96000
Курс купува
1.94800
1.94900
Фиксинг на БНБ
1.95583
Касов
Безкасов
Курс продава
1.85600
1.85400
Курс купува
1.78000
1.78200
Фиксинг на БНБ
1.82192
Касов
Безкасов
Курс продава
2.24100
2.23900
Курс купува
2.15200
2.15400
Фиксинг на БНБ
2.20251
Касов
Безкасов
Курс продава
2.02200
2.02000
Курс купува
1.93200
1.93400
Фиксинг на БНБ
1.97938
EN

Обединена българска банка с изцяло нов уебсайт www.ubb.bg

date

16 декември 2019

Изцяло обновен корпоративен уебсайт представи на своите клиенти Обединена българска банка. Сайтът www.ubb.bg е създаден след внимателен анализ на потребителското поведение и е съобразен с всички актуални тенденции в областта на уебдизайна.

Основен фокус в новия сайт са подобрената навигация и опростяването на продуктовите страници с цел по-лесно ориентиране в богатото портфолио от продукти и услуги на банката. Разработени са дигитални инструменти като калкулатор за потребителски и ипотечни кредити, който изчислява месечна вноска при въвеждане на параметри за стойност на кредита и срок на погасяване; модул за сравнение на банкови продукти, както и различни форми за изпращане на запитване при интерес към конкретен продукт.

„Като всяка динамична компания Обединена българска банка развива непрекъснато услугите, които предлага на своите клиенти. Създадохме новия сайт на ОББ с идеята той да събира на едно място всичко всички наши предложения, като същевременно отразява нагласите на потребителите за бърз достъп по всяко време, на всякакво устройство, до най-важното, което трябва да знаят“, заяви Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп за България.

Оригиналният и стилен дизайн на новия сайт е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп и цели разпознаваемост на брандовете от Групата във визуално и функционално отношение. Освен новия сайт на ОББ, дигиталното портфолио на KBC Груп в България се допълва от нови сайтове на дружествата ОББ Факторинг и ОББ Застрахователен брокер. В същата стилистика е издържан и сайтът на българския клон на KBC лабораторията за иновации SurfStudio.

Всички нови сайтове на компаниите от KBC Груп са изработени от eDesign, една от най-награждаваните български агенции за уеб дизайн, с повече от 15 години опит в създаването на качествени и запомнящи се уеб проекти.

„За eDesign е привилегия, че вече 6 години Обединена българска банка вижда в лицето на нашата агенция надежден партньор и че имаме възможността да надградим тези отношения с работата си по всички сайтове от групата на KBC. Новият уебсайт на ОББ е предизвикателен и амбициозен проект, като освен с ребрандирането на банката е свързан и с постоянно променящите се потребителски нагласи и все по-мащабното навлизане на дигитални услуги във финансовия сектор. Вярвам, че създадохме изключително качествен продукт, който отговаря на високите изисквания на групата на KBC“, разказа Георги Костов, творчески директор и основател нa дигиталната агенция eDesign.

Новият сайт на ОББ е най-новото допълнение в постоянно разширяващото се дигиталното портфолио от услуги на ОББ. В началото на декември банката представи специално разработената интернет платформа www.ubbforhome.bg, която цели да подпомогне търсещите жилище в планирането на бюджета за закупуване на нов дом чрез ипотечен кредит. Освен с калкулация на максималните цена и срок на кредита, платформата дава актуална информация за имотите в продажба в 6 големи български града и прави профил на избрания квартал, като обобщава данните за наличието на училища, паркове и детски градини в близост, индекс за чистота на въздуха, транспортни връзки, демография на квартала.

Наскоро банката обяви и стартирането на изцяло дигитален процес за вземане на потребителски кредит или овърдрафт, без нужда от кандидатстване, през мобилното банкиране ОББ Мобайл.

Обратно към всички новини