ОББ стартира потребителски кредит „Енергийна ефективност“ по Програма за кредитиране на енергийна ефективност в дома (REECL)

19.03.2015 г.

Нов потребителски кредит „Енергийна ефективност“ стартира ОББ по Програма за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL). Благодарение на новия продукт домакинства и собственици на етажна собственост от цялата страна ще могат да се възползват да кандидатстват за целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ за инвестиции в енергоспестяващи технологии. 

Какво е кредит „Енергийна ефективност“

С помощта на кредит „Енергийна ефективност“ желаещите да се възползват от условията му ще могат не само да подобрят енергийната ефективност на домовете си, но и да намалят  разходите си за отопление или електричество.

Освен това, при одобрение на кредита от страна на ОББ е открита възможност за кандидатстване за безвъзмездна помощ към REECL след завършване на проекта с възстановяване на до 30% от направените разходи.

ОББ е единствената банка, предлагаща кредит „Енергийна ефективност“ за дома по Програма за кредитиране на енергийната ефективност в дома (REECL).

Условия за кандидатстване по кредит „Енергийна ефективност“ за дома

Повече информация за кредит „Енергийна ефективност“ и стъпките за кандидатстване по него и за безвъзмездна помощ можете да откриете тук.

Можете да изчислите своите вноски по кредит „Енергийна ефективност“ тук