KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към

Касов
Безкасов
Курс продава
0.00000
0.00000
Курс купува
0.00000
0.00000
Фиксинг на БНБ
0.00000
EN

ОББ и ДЗИ се включват в „поход“ до Луната

date

27 септември 2018

Тази есен белгийската финансова група KBC отправя предизвикателство към своите служители, клиенти и партньори – да изминат заедно разстоянието от Земята до Луната  или точно 384 000 км. Десетки хиляди хора от 6 държави, в които оперира КВС Груп, ще допринесат за изпълнението на амбициозната цел с бягане, плуване, колоездене, спортно ориентиране, гребане и други. Чрез специално разработена за целта платформа TEAM BLUE CONNECTS те се включват в спортни събития и символично „даряват“ изминатите от тях километри.

В замяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще дари средствата за местни каузи. В България набраните суми ще бъдат дарени за каузите „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ на ДЗИ, ОББ Старт-ъп, Българската Коледа, уроци по финансова грамотност на Фондация because и Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. В допълнение всеки желаещ може да закупи специално създадената за предизвикателството тениска I AM TEAM BLUE, а средствата за закупуването ѝ да насочи сам към пожеланата от него кауза.

България в лицето на ОББ, ДЗИ, ОББ Интерлийз и дъщерните дружества на ОББ допринася с близо 20 собствени и партньорски събития, в които участие взимат десетки хиляди души. Освен това, в подкрепа на голяма цел, КВС Груп в България дава възможността на всеки желаещ да регистрира свое спортно събитие, на което да покани своите близки, приятели, семейство и колеги. Единственото изискване е в събитието да се включат повече от двама души и да бъде регистрирано в платформата TEAM BLUE CONNECTS. Единственото условие е спортовете да не включват изминаване на километри чрез моторно превозно средство.

Програмата със собствени събития ще открие ДЗИ със серия от три веломаратона ДЗИ Вело в Бургас, Пловдив и Стара Загора, съответно на 29 септември, 6 и 13 октомври. В тях ще могат да се включат както професионални колоездачи, така и любители. Компанията покрива и дневните застраховки на всички участници от свободния старт.

Обединена българска банка организира своя първи ОББ тенис турнир на 13 и 14 октомври, в който служители и партньори на банката ще могат да премерят сили на кортовете на Национален ОББ тенис център.

Пътуването до Луната ще завърши с вертикално бягане на 25 октомври, когато емблематичната сграда ОББ Милениум център, с височина 95 метра, ще се превърне в домакин на нетрадиционния ОББ Вертикален маратон/ ОББ Въртикал рън. Всички посетители на централата в този ден ще имат възможността изпитат куража си – 24-те етажа на сградата ще ги очакват, заредени със сили и мотивация, защото след 16:00 ч. единственият начин да се придвижат ще бъде да използват стълбите.

Обратно към всички новини