Бонусите от програмата UWIN вече и в UMobile

16.01.2017 г.

Бонусите, натрупани в лоялната програма на ОББ – UWIN, вече могат да бъдат проверени и в мобилното ни банкиране - UMobile.

След като през изминалата година въведохме възможността за проверка на UWIN бонуси през електронно банкиране, следващатa стъпка от развитието на електронните ни канали бе реализацията на възможността за справка на натрупаните и неизползвани от клиентите бонуси по лоялната ни програма UWIN в UMobile.

Справката „UWIN бонуси“ е разположена в Меню „Карти“ на UMobile и визуализира общия размер на бонусите, натрупани по всички карти на клиента, които са включени в програмата.

Програма UWIN стартира през 2013 г. и е предназначена за клиентите с кредитни карти, както и притежателите на World Debit Mastercard®, които могат да натрупват и усвояват бонуси в партньорската мрежа от търговци на банката.

Актуалните предложения, част от програмата UWIN са:

  • Партньорската програма с различни търговци, при които всяка трансакция, направена на терминал на ОББ, трупа бонус;
  • Кампания за рожденици, с която даваме 10% бонус на клиентите ни с кредитни карти и дебитни карти World Debit Mastercard® от всички покупки, направени на рождения им ден и деня след него (Повече информация за тази кампания можете да откриете тук).

Разширяването на инициативите в рамките на програма UWIN ще продължава, като информация за всички текущи промоции и новости можете да откриете на сайта на лоялната програма www.uwin.bg, секция „Новини и промоции“: www.uwin.bg/promotions/list.