KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към 31/03/2023 17:00:04

Касов
Безкасов
Курс продава
1.96100
1.96000
Курс купува
1.94800
1.94900
Фиксинг на БНБ
1.95583
Касов
Безкасов
Курс продава
1.83600
1.83300
Курс купува
1.75200
1.75400
Фиксинг на БНБ
1.79846
Касов
Безкасов
Курс продава
2.28700
2.28200
Курс купува
2.16200
2.16600
Фиксинг на БНБ
2.22456
Касов
Безкасов
Курс продава
2.00900
2.00700
Курс купува
1.91500
1.91700
Фиксинг на БНБ
1.96211
EN

Започнаха снимките на трети сезон на „Explore Bulgaria“

date

28 април 2016

National Geographic Channel (NGC) България в партньорство с ОББ за трета поредна година ще осъществят проекта „Еxplore Bulgaria“. Той обединява телевизионния ефир и онлайн платформите на Nat Geo и е разработен специално за българските зрители. Снимките на телевизионната поредица вече започнаха, а излъчването на премиерния епизод ще бъде на празничната за всички българи дата 24 май от 21:30 ч.

Третото издание на проекта отново е реализирано изцяло в България. Експедицията през новия сезон ще бъде основно в Родопите и ще представи най-вече историите на самите изследователи, както чрез материалите, събрани от тях, така и чрез ретроспективни интервюта с четиримата, които ще бъдат заснети след приключването на експедицията.

 „Определено сме горди, че трети път ще реализираме изключително качествен проект с изцяло локално съдържание, предназначено за българските зрители“, каза Красимир Николов, старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа на FOX Networks Group. „ExploreBulgariaотново е покана да преоткрием заедно нашата прекрасна странаи отново дава възможност за изява на българския талант по NationalGeographicChannel, допълни той.

С радост заставаме зад този уникален проект за трета поредна година. Подкрепяме „ExploreBulgariaне само защото чрез него даваме възможност на всички да се докоснат и оценят българската природа и забележителности, но и защото високо оценяваме устойчивите начинания и креативността, а този проект е съчетание именно на тези качества“, коментира Александър Георгиев, началник управление „Банкиране на дребно“ на ОББ, като пожела на изследователите и зрителите още по-вълнуващо и запомнящо се пътешествие.

В третия сезон на проекта познатите лица на „Explore Bulgaria“ – авантюристката Мая Стоилова, олимпиецът Георги Палазов, археологът Надежда Карастоянова и биологът Васил Попов ще се впуснат в изследователско пътешествие из Югозападна България, за да покажат нови интересни места и истории. В предстоящия сезон на поредицата преходът им повече от всякога ще се превърне в експедиция в търсене на неизследвани места в България. Сред локациите, които ще посетят, са село Влахи, Асеновград, платото Белинташ в Родопите, Триград, светилището Харман кая и красивото малко градче Маджарово. „ExploreBulgariaуспя да се докаже като еталон за качество в българските реалити формати. Щастливи сме, че в трети сезон ще развием и надградим утвърдената марка с нови, вълнуващи елементи на roadmovie, по-лични преживявания и истинска изследователска експедиция“, сподели Мартичка Божилова от продуцентска компания АГИТПРОП.

Четиримата изследователи ще пътуват с кемпер. Той ще служи като базов лагер, когато те поемат с колелата си по тесните вити пътеки или когато се спускат в пещери. Кемперът ще бъде и мобилна лаборатория, където изследователите ще анализират събраните данни. Неформалният лидер на групата отново ще бъде Георги Палазов, с Мая и Надежда като партньори в мисията и Васил като човека от лабораторията, който винаги се справя с някакво ново предизвикателство.

Тази година проектът е подкрепен от Обединена българска банка като ексклузивен партньор. Банката застава зад „Explore Bulgaria“ за трета поредна година. 

Обратно към всички новини