UWIN и ОББ събуждат традициите с новата си Великденска игра

21.04.2016 г.

Спомняте ли си старите семейни рецепти за боядисване на яйца и месене на козунаци? А къде обичате да прекарвате Великденските празници? На тези и други въпроси ще отговарят феновете на официалната страница на ОББ във Facebook по време на специалната Великденска игра, организирана от UWIN – лоялната програма за картодържатели на Банката (http://www.uwin.bg/).

В продължение на 6 дни от 21 до 26 април 2016 г. включително участниците ще могат да споделят своите истории за традициите, свързани с големия празник и да участват за специалните награди на UWIN, чиито носители ще бъдат обявени в навечерието на Великден.

С тази поредна своя инициатива UWIN отново обръща поглед към знаковите събития от календара, за да припомни, че празниците са време за активни покупки, но и за споделяне.  

Лоялната програма позволява на всеки притежател на кредитна карта или World Debit Mastercard, издадена от ОББ, да получава реални парични бонуси, при заплащане на ПОС терминал в обектите-партньори на UWIN. Повече подробности за програмата и партньорите можете да намерите на http://www.uwin.bg/.