UWIN и GiAnni със специална Facebook игра за празника на влюбените

05.02.2016 г.

Със специална Facebook игра по повод Деня на влюбените 14 февруари ще отбележи ОББ новия партньор на своята лоялна програма за картодържатели UWIN – верига магазини за италиански обувки и чанти GIAnni.

В периода от 5 до 11 февруари всички фенове на официалната страница на ОББ във Facebook (https://www.facebook.com/UnitedBulgarianBank) могат да се потопят в приказния свят на любовта, където обувките водят до принцеси, а скъпите неща са в сърцето и да играят за специалните награди на UWIN и GIAnni. В края на играта шестима късметлии, изтеглени чрез томбола от всички участвали потребители, ще получат призове за 14 февруари с комплиментите на Банката и веригата магазини.

Това е поредната инициатива на ОББ и лоялната й програма за картодържатели UWIN, с която не само отбелязва своите успешни партньорства, но и се стреми да облече в усмивка и емоция знакови празници в нашия календар.

Лоялната програма UWIN е изключително привлекателна с това, че дава възможност за натрупване на реални бонуси при покупка с кредитна карта или World Debit MasterCard от ОББ. Повече информация за програмата можете да откриете тук, а информация за актуалните оферти на GIAnni, които вече над 20 години създават български дамски и мъжки обувки и чанти с италиански дизайнери, тук