UPAY добави над 200 нови компании за битови услуги

02.10.2015 г.

Възможност за извършване на плащания към още над 200 компании за битови услуги осигурява вече платежният портал UPAY (https://ubbpay.bg/).

Така, клиентите на платформата ще могат да избират сред още повече компании за погасяване на задълженията си за ток, вода, телефон, интернет, телевизия, парно, газ, както и за заплащане на сметките си за СОТ и професионален домоуправител.

Всички доставчици на битови услуги са достъпни от секция „Плащания“, меню „Битови плащания“ на началната страница на UPAY. Самото плащане отнема броени минути и е достатъчно клиентите на UPAY да:

  • Изберат компания от съответната категория - Ток, Вода, Телефон, Интернет, Телевизия, Парно, Газ, СОТ, Домоуправител.
  • Въведат абонатен номер, като UPAY ще върне информация за дължимата сума.
  • Добавят сумата за плащане в кошницата и потвърдят плащането.
  • Въведат своите картови данни и приключат плащането.

Всеки клиент на UPAY получава възможността да изтегли разписка за извършеното плащане, а ако е регистриран потребител, платформата съхранява историята на плащанията му, като след всяко такова изпраща разписката и на посочен имейл адрес.

Новите компании, които UPAY добавя в платформата, са поредната стъпка на платежния портал за улесняване на желаещите да извършват лесно, сигурно и бързо плащания на битови сметки и данъци с карта. Наред с това потребителите на UPAY, които са и клиенти на ОББ, имат възможност да погасяват и кредитните си задължения към Банката онлайн.