UMobile - мобилното банкиране на ОББ

13.06.2016 г.

Клиентите на ОББ вече могат да банкират в движение с новата апликация UMobile.  Това нововъведение е предназначено за физически лица и осигурява бърз, удобен и сигурен достъп  до справки за ползвани банкови продукти и най-популярните банковите трансакции. UMobile може да бъде изтеглена безплатно в GooglePlay  и AppStore.

Мобилната апликация предлага обща банкова информация, свързана с банкомати, клонове, валутни курсове, кредитни калкулатори, често задавани въпроси, препоръки за сигурност, новини, продукти и др.  Достъпът до тази информация не изисква клиентска идентификация.

Възможност за извършване на справки и трансакции през UMobile ще имат клиентите, регистрирани в Електронно банкиране на ОББ. За да влязат в  своя профил, е необходимо да въведат своя потребителски номер (или верифицирания от тях  имейл) и паролата за е-банкиране.

Повече за услугата и начините й на ползване, могат да бъдат намерени на: https://www.ubb.bg/individual-clients/elektronni-kanali-za-bankirane-individual-clients/umobile-mobilnoto-bankirane-na-obb