KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към 20/05/2022 17:45:12

Касов
Безкасов
Курс продава
1.96000
1.95900
Курс купува
1.94860
1.95000
Фиксинг на БНБ
1.95583
Касов
Безкасов
Курс продава
1.89280
1.88980
Курс купува
1.81080
1.81380
Фиксинг на БНБ
1.84913
Касов
Безкасов
Курс продава
2.37550
2.37050
Курс купува
2.25050
2.25450
Фиксинг на БНБ
2.30586
Касов
Безкасов
Курс продава
1.94380
1.93880
Курс купува
1.85780
1.86280
Фиксинг на БНБ
1.90256
EN

ОББ в партньорство с Община Благоевград организира среща за обсъждане на предимствата за развиване на бизнес в региона

date

17 юни 2019

ОББ съвместно с Община Благоевград реализира събитието "Next level - international markets", насочено към представители на местния бизнес в града. Представители на ОББ презентираха възможностите, които банката, част от белгийската банково-застрахователна група КВС, предоставя на компаниите при установяване на устойчиви международни търговски отношения.

Съвместният форум, състоял се в зала „22 септември“ в Благоевград, засегна важни за посетителите теми, сред които възможности за развитието на устойчиви търговски международни взаимоотношения с компании от едни от най-силните икономики в Европа. Един от начините за предприемачите от региона да установят качествени бизнес контакти е интернет-базираната платформа ОББ Trade Club, която подпомага клиентите на банката да развиват международния си бизнес и им осигурява достъп до 16 000 компании в 22 държави. Подобни услуги идват в подкрепа на факта, че банката партньор на местния бизнес може освен да предостави цялата гама от банкови продукти, необходими за реализирането на дейността им, да бъде посредник и помощник при осъществяване на неформалните контакти с реномирани търговски организации.

Едно от основните неща, което свързва ОББ и Община Благоевград, е това, че винаги подкрепяме добрите идеи, независимо от къде идват те – частния бизнес, неправителствения сектор, гражданите. Няма община, която да не иска бизнесът да просперира и хората да имат високи доходи, защото това означава пълна общинска хазна и повече реализирани обществени проекти“, каза в рамките на откриването си Христина Шопова, заместник-кмет по култура и хуманни дейности на Община Благоевград.

От страна на ОББ форумът беше открит от Александра Бачева, ръководител отдел „Международни клиенти“ в ОББ, която сподели: „В цялата си история и ежедневната си дейност ОББ се стреми да бъде до своите клиенти и да следва ритъма на техните бизнес нужди. Затова сме тук, за да заявим своята готовност и да представим различни възможности, които можем да предложим на местните компании в експанзията им на международните пазари.“

В програмата участие взеха още Христина Филипова, член на Управителния съвет и прокурист на Обединена българска банка, Александра Бачева, ръководител отдел „Международни клиенти“ в ОББ, Лъчезар Бозаджиев, мениджър „Управление на корпоративен сегмент“ на ОББ и представителите на партньорските организации Ан Дефурни, търговски аташе към Посолство на Белгия в България, Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на Френско-българска търговска и индустриална камара и Роза Кузмано, генерален секретар на Италианската търговска камара.

Основната цел на съвместното събитие беше да даде полезна и практическа информация за разнообразни бизнес възможности. Гостите презентираха основните дейности на представляваните от тях организации, какви са възможностите за осъществяване на търговски взаимоотношения с компании от Белгия, Франция и Италия и с какво конкретно те могат да бъдат от помощ.

Компаниите, присъствали на събитието, демонстрираха силен интерес към предоставената им информация и изказаха благодарност към организаторите за възможността на място, в Благоевград, да създадат контакти с представители на най-силните икономики в Европа.

Обратно към всички новини