KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към

Касов
Безкасов
Курс продава
0.00000
0.00000
Курс купува
0.00000
0.00000
Фиксинг на БНБ
0.00000
EN

ОББ в партньорство с Община Благоевград организира среща за обсъждане на предимствата за развиване на бизнес в региона

date

17 юни 2019

ОББ съвместно с Община Благоевград реализира събитието "Next level - international markets", насочено към представители на местния бизнес в града. Представители на ОББ презентираха възможностите, които банката, част от белгийската банково-застрахователна група КВС, предоставя на компаниите при установяване на устойчиви международни търговски отношения.

Съвместният форум, състоял се в зала „22 септември“ в Благоевград, засегна важни за посетителите теми, сред които възможности за развитието на устойчиви търговски международни взаимоотношения с компании от едни от най-силните икономики в Европа. Един от начините за предприемачите от региона да установят качествени бизнес контакти е интернет-базираната платформа ОББ Trade Club, която подпомага клиентите на банката да развиват международния си бизнес и им осигурява достъп до 16 000 компании в 22 държави. Подобни услуги идват в подкрепа на факта, че банката партньор на местния бизнес може освен да предостави цялата гама от банкови продукти, необходими за реализирането на дейността им, да бъде посредник и помощник при осъществяване на неформалните контакти с реномирани търговски организации.

Едно от основните неща, което свързва ОББ и Община Благоевград, е това, че винаги подкрепяме добрите идеи, независимо от къде идват те – частния бизнес, неправителствения сектор, гражданите. Няма община, която да не иска бизнесът да просперира и хората да имат високи доходи, защото това означава пълна общинска хазна и повече реализирани обществени проекти“, каза в рамките на откриването си Христина Шопова, заместник-кмет по култура и хуманни дейности на Община Благоевград.

От страна на ОББ форумът беше открит от Александра Бачева, ръководител отдел „Международни клиенти“ в ОББ, която сподели: „В цялата си история и ежедневната си дейност ОББ се стреми да бъде до своите клиенти и да следва ритъма на техните бизнес нужди. Затова сме тук, за да заявим своята готовност и да представим различни възможности, които можем да предложим на местните компании в експанзията им на международните пазари.“

В програмата участие взеха още Христина Филипова, член на Управителния съвет и прокурист на Обединена българска банка, Александра Бачева, ръководител отдел „Международни клиенти“ в ОББ, Лъчезар Бозаджиев, мениджър „Управление на корпоративен сегмент“ на ОББ и представителите на партньорските организации Ан Дефурни, търговски аташе към Посолство на Белгия в България, Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на Френско-българска търговска и индустриална камара и Роза Кузмано, генерален секретар на Италианската търговска камара.

Основната цел на съвместното събитие беше да даде полезна и практическа информация за разнообразни бизнес възможности. Гостите презентираха основните дейности на представляваните от тях организации, какви са възможностите за осъществяване на търговски взаимоотношения с компании от Белгия, Франция и Италия и с какво конкретно те могат да бъдат от помощ.

Компаниите, присъствали на събитието, демонстрираха силен интерес към предоставената им информация и изказаха благодарност към организаторите за възможността на място, в Благоевград, да създадат контакти с представители на най-силните икономики в Европа.

Обратно към всички новини