KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към

Касов
Безкасов
Курс продава
0.00000
0.00000
Курс купува
0.00000
0.00000
Фиксинг на БНБ
0.00000
EN

Сайтът на Обединена българска банка за инициативата JEREMIE с награда от Българската уеб асоциация

date

29 юни 2012

 

Jeremie.ubb.bg - специализираният образователен уебсайт на Обединена българска банка, посветен на възможностите за кредитиране с Обединена българска банка (Обединена българска банка) по инициатива JEREMIE на Европейския съюз и Република България, грабна първа награда в категория „Финанси и застраховане“ на тазгодишните Български награди за уеб.
 
Сайтът бе създаден през 2011 г. с цел да предостави една по-интерактивна и потребителски ориентирана платформа за опознаване на възможностите за кредитиране от Обединена българска банка по инициативата JEREMIE.
 
Предлагането на интелигентни решения за подпомагане развитието на малкия и среден бизнес в България винаги е представлявало приоритет за Обединена Българска Банка. Иновативните инструменти за финансов инженеринг, които инициатива JEREMIE предоставя, предполагат и новаторски подход в маркетинга на продуктите, които Обединена българска банка предлага в рамките на тази инициатива. Със специално създадения за целта сайт jeremie.ubb.bg Обединена българска банка предоставя на настоящите си и потенциални бъдещи клиенти атрактивен, бърз и лесен достъп до условията за кандидатстване за Обединена българска банка JEREMIE инвестиционни и оборотни кредити, проверка за съответствие с изискванията за допустимост, както и изпращане на директно запитване за възможностите за финансиране. Така, с помощта на двете ни агенции – TheMags и NewMomentNewIdeas се роди jeremie.ubb.bg, който с днешната награда показва, че общите ни усилия са оценени и от българската уеб общност“, сподели по повод наградата Маринела Коева, мениджър „Бизнес развитие” в Обединена Българска Банка. „Постоянното подобряване на условията по Обединена българска банка JEREMIE кредитите ще намери отражение и на специализирания ни сайт, което очакваме да се случи в средата на юли. Само за да отгърнем завесата – предстои втора серия от анимационния мини сериал на Обединена българска банка за потенциала за реализиране на успешни бизнес проекти с финансиране по инициативата JEREMIE“, разкри г-жа Коева.
 
Обединена българска банка JEREMIE сайтът на Обединена българска банка се състезаваше в категория „Финанси и застраховане“ на Браншови награди с още петима претенденти от сегмента.
Обратно към всички новини