Притежателите на карта Visa – с шанс да усетят ритъма на Олимпиадата в Рио

16.05.2016 г.

С всяка покупка с дебитна или кредитна карта Visa, издадена от ОББ, те ще могат да спечелят награда от 200 лв. всяка седмица или страхотен телевизор.

Всеки притежател на карта Visa, издадена от ОББ преди 16.05.2016 г., който плаща своите покупки онлайн или на ПОС в търговската мрежа в периода от 16.05.2016 г до 10.07.2016, може да спечели някоя от многото награди по повод предстоящата Олимпиада в Рио де Жанейро:

  • Всеки ден награда от 200 лева  - За участие се регистрира автоматично всяка покупка на ПОС или онлайн трансакция, която дава на картодържателите възможност да спечелят предплатена карта от Visa с 200 лв.
  • Всяка седмица една голяма награда страхотен телевизор - всеки три регистрирани покупки на visabg.com/rio2016 с уникалния код от касовата бележка в рамките на седмица осигуряват участие в теглене за невероятен телевизор, чрез който късметлиите ще съпреживеят Олимпиадата.

За всеки ден от периода на кампанията ще бъдат раздавани по 3 парични награди, а всяка седмица по една голяма предметна награда.

Наградите се теглят чрез жребий всяка седмица за всички плащания, извършени през предходната седмица.

Повече информация за условията на играта са достъпни на сайта на организаторите от Visa на интернет адрес http://www.visabg.com/