Платежният портал UPAY и ОББ предизвикват феновете във Facebook

03.11.2015 г.

Шанс да спечелят специални награди ще имат всички фенове на официалната страница на ОББ във Facebook (https://www.facebook.com/UnitedBulgarianBank), които се включат в новата познавателна игра на платежния портал UPAY.

В рамките на 6 дни от 2 до 8 ноември всички желаещи ще могат да се включат в предизвикателството да разгледат сайта на платежния портал UPAY (https://ubbpay.bg/) и да споделят в коментарите си за неговите предимства и нововъведения.

На томболен принцип шестима от участвалите в играта ще спечелят специални награди от UPAY, за да им напомня, че технологиите са бърз, удобен и иновативен начин да плащаме всички свои сметки по всяко време и където и да се намираме.

Платежният портал UPAY (https://ubbpay.bg/) стартира работа преди две години и вече обслужва над 40 000 клиенти месечно, като предлага удобни и сигурни плащания на битови сметки, данъци и кредитни задължения на картодържатели. С цел да представи по възможно най-достъпен начин своите функционалности, в средата на октомври 2015 г. порталът разработи и представи и свое образователно видео (https://youtu.be/qEdRp2GBpR8), а с първата си игра в социалните мрежи прави стъпка към още по-масово популяризиране на платформата.