Плащането на сметки през UPAY – без такса до края на годината

01.03.2016 г.

Без такса ще заплащат своите битови сметки всички потребители на платежния портал UPAY (https://ubbpay.bg) от 1 март 2016 г. до края на 2016 година. От специалното предложение могат да се възползват както регистрираните потребители, така и нерегистрираните, без значение с каква карта – на ОББ или друга българска банка – погасяват своите задължения за ток, вода, парно, интернет, телефон и др.

Инициативата на UPAY (https://ubbpay.bg) е част от постоянните усилия на портала да развива клиентски ориентираната платформа, предоставяйки както опции за извършване на битови плащания към над 200 доставчици на битови услуги (електроразпределителни, топлофикационни, ВиК дружества, телекоми, професионални домоуправители и др.), така и възможността всеки картодържател да плати сметките си бързо, лесно и сигурно, като сам прецени дали да се регистрира или не в UPAY.

Регистрираните потребители могат да се възползват от улеснението да получават нотификации за дължими сметки, както и да следят историята на плащанията си към доставчици на битови услуги.

Повече за възможностите, които предоставя UPAY, можете да намерите на https://ubbpay.bg, а как лесно и бързо се плаща през UPAY можете да видите тук.