KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 117 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към

Касов
Безкасов
Курс продава
0.00000
0.00000
Курс купува
0.00000
0.00000
Фиксинг на БНБ
0.00000
EN

ОББ заема първо място в проучването на Euromoney за Търговско финансиране за 2022 г.

date

04 април 2022

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, е лидер в услугите за Търговско финансиране в България за 2022 г. според класацията на водещото европейско издание за бизнес и финанси Еuromoney. Тази награда  ОББ получава след четири поредни отличия  като най-добра банка в областта „Търговско финансиране“ от международно признатото издание Global Finance.

Престижната класация на рейтинговото проучване на Еuromoney включва водещи доставчици на продукти и услуги за Търговско финансиране и е ценно с това, че тази година събира обратната връзка относно качеството на обслужване от над 10 700 корпоративни клиенти.

„Първо място в категорията за най-добро обслужване в проучването на Euromoney е не само признание за високия професионализъм на екипа, но и доказателство за успешното развитие на платформата ОББ Портал Търговско финансиране. Това, че клиентите ни са доволни, е най-добрият стимул за ОББ да продължи да инвестира в надграждане и подобряване на портфолиото си от иновативни услуги и технологии.“, коментира Питър Рубен, главен изпълнителен директор на ОББ.

Отговаряйки на високите изисквания на нашите клиенти за отлично ниво на обслужване, за краткия период от своя старт, ОББ Портал Търговско финансиране се превърна в успешен пример за дигитално решение. Към днешна дата, всяка трета трансакция се обработва през платформата, постигайки високо ниво на удовлетвореност и безпроблемно клиентско преживяване за клиентите на банката.

ОББ Портал Търговско финансиране предоставя възможност на бизнес клиентите да достъпват и съхраняват информация за регулярните си трансакции в сферата на търговското финансиране, както и да подават нареждания за акредитиви, банкови гаранции, документарни инкаса, подписани с Квалифициран електронен подпис (КЕП). Не на последно място, порталът представлява и директен комуникационен канал с отговорните експерти по Търговско финансиране на ОББ.

Обратно към всички новини