ОББ връчва специалната си награда на Аполония на творец, избран от феновете на Банката във Facebook

03.08.2015 г.

Феновете на ОББ във Facebook ще решат кой ще бъде носителят на специалната награда на Банката на тазгодишното, 31-во, издание на Празници на изкуствата „Аполония“.

В рамките на 7 дни от 3 до 9 август потребителите на социалната мрежа, които са харесали официалната страница на Обединена българска банка (https://www.facebook.com/UnitedBulgarianBank), ще имат възможността да номинират своя любим творец или група, с участие на Фестивала тази година, които все още не са печелили специалния приз на ОББ за български творец с принос за развитието на културата и изкуството. 

Досегашните носители на наградата са Антони Дончев, Ангел Заберски-син, Камен Калев, Силвия Чолева, Евгений Йонов, Белослава, Камен Донев и Живко Петров.

Освен да гласуват за своя фаворит, който да спечели специалната награда на ОББ, феновете ще могат да се запознаят с програмата на Фестивала, както и да научат повече за партньорството между ОББ и Аполония, което продължава вече 21 години. Гласувалите в играта имат шанса да спечелят двоен златен билет за Фестивала и специални награди от ОББ.