OББ Trade Club – нови възможности за бизнеса за достъп до международните пазари

06.02.2018
  • ОББ Trade Club е интернет-базирана платформа, която подпомага клиентите на банката да развиват международния си бизнес
  • Платформата е достъпна в Белгия, Чехия, Унгария и България
  • ОББ Trade Club осигурява достъп до 16 000 компании в 22 държави чрез Trade Club Alliance (иницииран от Grupo Santander преди две години)
     

От днес ОББ осигурява на своите бизнес клиенти възможност за достъп до иновативната международна специализирана платформа ОББ Trade Club (Търговски Клуб), която е част от KBC Trade Club. Тя представлява уникална онлайн платформа за осъществяване на бизнес контакти, която подпомага потребителите ѝ да откриват нови възможности на регионално и международно ниво.

Интернет-базираната платформа на ОББ Trade Club съчетава два основни модула – модул с информационна база данни и модул за търсене на потенциални бизнес партньори. Базата данни съдържа голям набор от полезна пазарна и търговска информация по страни и региони. Всяка компания, клиент на ОББ – малки и средни предприятия, корпоративни и международни клиенти, покриващи определени критерии, ще има възможност да се регистрира безплатно в платформата и да се възползва от предимствата.

 ОББ Trade Club е достъпен  на адрес https://trade.ubb.bg/club/bg/.

ОББ е първата и засега единствената банка, която предлага достъп до платформата в България. Това става възможно след като Групата на KBC се присъедини към съюза от банки, които вече предлагат тoва иновативно комплексно решение в 22 държави, създадено по идея на Grupo Santander. Очаква се до две години достъп до  платформата да имат клиенти на 75 банки.

„Горд съм, че ОББ може да предостави достъп на своите бизнес клиенти до тази уникална платформа, която осигурява едни от ключовите за бизнеса днес фактори – информацията и контактите. Това е едно от редицата предимства ОББ да е част от Групата на KBC, от което клиентите ни могат директно да се възползват“, коментира Петър Андронов, главен изпълнителен директор на ОББ.

ОББ Trade Club осигурява лесен и бърз достъп до търговска информация за продукти и услугите на компаниите, препоръчани от участващите в Trade Club Alliance банки,  външнотърговския оборот за отделните държави, както и подробни икономически доклади с данни, които подпомагат бизнеса по пътя към покоряване на нови международни пазари и установяване на нови бизнес отношения.

KBC Trade Club се управлява от Export Enterprises S.A., които са независим доставчик.