ОББ представи нова възможност за онлайн регистрация за електронно и мобилно банкиране

28.06.2016 г.

Индивидуалните клиенти на ОББ вече могат да се регистрират за електронно и мобилно банкиране изцяло онлайн. Това е възможно чрез новата функционалност Станете клиент онлайн, която може да бъде достъпена чрез специален бутон на корпоративния сайт на банката, както и през сайта на електронното банкиране на ОББ, секция Онлайн Регистрация - Индивидуални клиенти, без клиента да се налага да посещава банков клон.

Процесът на регистрация и подписване на договор за електронно банкиране е лесен и включва клиентска верификация и задаване на имейл и парола, валидни за вход както в електронното, така и в мобилно банкиране на ОББ.

Дистанционната регистрация Станете клиент онлайн дава достъп до олекотен режим на Uonline (електронното банкиране на ОББ), който предлага извършването на най-често използваните и безрискови трансакции като извършване на преводи между собствени сметки, захранване на собствена кредитна карта, справки по сметки, потвърждаване на битови плащания, плащане на данъци (чрез функционалността „Моите данъци“), откриване на сметки и депозити, получаване на персонални оферти за банкови продукти, блокиране или активиране на карти, както и заявка за издаване на дебитна карта.

Клиентите, които са се регистрирали онлайн, но желаят да получат достъп до всички операции, предлагани от електронно банкиране, могат да посетят клон на банката в който да добавят към своята вече осъществена регистрация възможността за активен режим за използване на своето електронно банкиране.