KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 1 17 17

Национална линия

mobile
*7171

Кратък номер за абонати на мобилни оператори

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mobile icon
*6777

Дистанционно кандидатстване за кредитни продукти
(за абонати на мобилни оператори)

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към 26/05/2023 08:26:16

Касов
Безкасов
Курс продава
1.96100
1.96000
Курс купува
1.94800
1.94900
Фиксинг на БНБ
1.95583
Касов
Безкасов
Курс продава
1.86400
1.86100
Курс купува
1.78000
1.78100
Фиксинг на БНБ
1.81921
Касов
Безкасов
Курс продава
2.31500
2.31000
Курс купува
2.19000
2.19400
Фиксинг на БНБ
2.25292
Касов
Безкасов
Курс продава
2.05700
2.05500
Курс купува
1.96300
1.96500
Фиксинг на БНБ
2.01487
EN

НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ с приз от престижния конкурс BAPRA Bright Awards

date

28 април 2017

Обединена българска банка получи приз от престижния конкурс, организиран от Българската асоциация на ПР агенциите – BAPRA Bright Awards 2017: Нощта на светлите идеи. Наградата бе в категория „Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел“ и бе отредена за проекта НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ – серията от изложби на 47-те картини на банката, всички от които са  непознати произведения на известни български художници, творили през XX в.

Церемонията по награждаването се проведе на 27 април в Rainbow Plaza, гр. София, а в реномирания конкурс, който се провежда за 8-а поредна година, участваха над 120 проекта. Въпреки че конкурсът е с фокус върху постиженията на българските ПР агенции, категорията „Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел“, в която ОББ получи бронзовото отличие, е специално обособена, за да награди проекти, които са осъществени благодарение на усилията на вътрешните ПР отдели в деветте участващи в нея компании. Именно усилията на ОББ помогнаха на НЕ/ПОЗНАТИте да заблестят в така наречената „Нощ на светлите идеи“.

„Полученото отличие е както за целия вътрешен комуникационен екип на ОББ, така и за всички служители на банката, благодарение на които това наше съкровище бе опазено през годините и днес може да бъде показанo на широката публика.

„НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ“ нямаше да се осъществи и без доверието и вярата на мениджмънта на банката, които ни повериха най-емоционалния ни банков проект – цялата Колекция от картини и ценни предмети на ОББ.

Бих искала да благодаря и на БАПРА, че чрез съществуването на тази категорията те засвидетелстват към нас – клиентите, убеждението си, че работата в комуникационния сектор е равно поделена между клиент и агенция. И в този ред на мисли, макар идеята зад НЕ/ПОЗНАТИ да е вътрешна, тя нямаше да е публично достояние без усилията и подкрепата на ПР агенцията ни – М3 Communications Group“сподели Анка Костова, мениджър на ПР отдела на Обединена българска банка.

Проектът НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ бе поощрен за демонстрирането на нетрадиционен подход и ефективни резултати от международното жури на конкурса, включващо водещи ПР експерти с дългогодишен опит на световно ниво.

Въпреки че редица от изложбите НЕ/ПОЗНАТИ предстои да се осъществят в още градове в цялата страна, усилията на банката вече са високо оценени.

„За нас това не е просто комуникационна кампания, а желание историята на българската култура и изкуство и произведенията на художници, които са сътворили тази история, но чийто произведения са останали скрити за външния свят, да станат достояние на повече хора. Ние вярваме, че мястото на картините ни не е в трезор, а в Галериите в цялата страна, където се утвърждават ценностите и се развива любовта към изкуствотодопълва г-жа Костова.

Едно от положените усилия в помощ на това картините да стигнат до повече хора бе и създаването на специален презентативен сайт на Колекцията – www.ubbcollection.bg, със секции, представящи картините, част от Златния фонд на ОББ, ценните предмети от Колекцията на ОББ, както и всички актуални новини за случващите се в страната изложби.

Кандидатурата на НЕ/ПОЗНАТИ от Златния фонд на Колекцията на ОББ в BAPRA Bright Awards 2017 е качена на сайта на конкурса и може да бъде разгледана тук.

Кадри от официалната церемония по откриването на една от ключовите ни експозиции и  първата за 2017-а година – тази в Националната галерия – Двореца, в гр. София, можете да гледате на нашия официален YouTube канал.

Обратно към всички новини