Сайтът на Обединена българска банка за инициативата JEREMIE с награда от Българската уеб асоциация

29.06.2012 г.

 

Jeremie.ubb.bg - специализираният образователен уебсайт на Обединена българска банка, посветен на възможностите за кредитиране с Обединена българска банка (Обединена българска банка) по инициатива JEREMIE на Европейския съюз и Република България, грабна първа награда в категория „Финанси и застраховане“ на тазгодишните Български награди за уеб.
 
Сайтът бе създаден през 2011 г. с цел да предостави една по-интерактивна и потребителски ориентирана платформа за опознаване на възможностите за кредитиране от Обединена българска банка по инициативата JEREMIE.
 
Предлагането на интелигентни решения за подпомагане развитието на малкия и среден бизнес в България винаги е представлявало приоритет за Обединена Българска Банка. Иновативните инструменти за финансов инженеринг, които инициатива JEREMIE предоставя, предполагат и новаторски подход в маркетинга на продуктите, които Обединена българска банка предлага в рамките на тази инициатива. Със специално създадения за целта сайт jeremie.ubb.bg Обединена българска банка предоставя на настоящите си и потенциални бъдещи клиенти атрактивен, бърз и лесен достъп до условията за кандидатстване за Обединена българска банка JEREMIE инвестиционни и оборотни кредити, проверка за съответствие с изискванията за допустимост, както и изпращане на директно запитване за възможностите за финансиране. Така, с помощта на двете ни агенции – TheMags и NewMomentNewIdeas се роди jeremie.ubb.bg, който с днешната награда показва, че общите ни усилия са оценени и от българската уеб общност“, сподели по повод наградата Маринела Коева, мениджър „Бизнес развитие” в Обединена Българска Банка. „Постоянното подобряване на условията по Обединена българска банка JEREMIE кредитите ще намери отражение и на специализирания ни сайт, което очакваме да се случи в средата на юли. Само за да отгърнем завесата – предстои втора серия от анимационния мини сериал на Обединена българска банка за потенциала за реализиране на успешни бизнес проекти с финансиране по инициативата JEREMIE“, разкри г-жа Коева.
 
Обединена българска банка JEREMIE сайтът на Обединена българска банка се състезаваше в категория „Финанси и застраховане“ на Браншови награди с още петима претенденти от сегмента.