Обединена българска банка отбеляза 20-годишнината си с Guns `n` Roses на Sofia Rocks 2012

11.07.2012 г.

Обединена българска банка отбеляза своя 20-годишен юбилей с изключително рок изживяване под звуците на хитовете на Guns `n` Roses в рамките на фестивала Sofia Rocks 2012, който се проведе на 7 и 8 юли на националния стадион "Васил Левски".

Аксел Роуз и всички музиканти от Guns `n` Roses останаха изключително поласкани от невероятно емоционалния отговор на публиката на всеки един от техните хитове по време на първия им лайв в България.

Шоуто на една от най-чаканите от българските фенове банди продължи малко повече от 3 часа, като известният с традиционно по-късното начало на концертите си Аксел Роуз изненада и публика, и организатори с желанието си да започне концерта няколко минути преди предвиденото. Това е рекорд за групата в рамките на последното им турне.
Аксел, който е популярен с пестеливостта си на думи към публиката, видимо се развълнува и преди да слезе от сцената, извика „Вие сте невероятни, вие сте наистина страхотни!” .
 
Най-големият рок фестивал за годината в България SOFIA ROCKS 2012 беше част от събитията, с които Обединена българска банка отбелязва юбилея си. Участието на световноизвестните групи и музиканти, част от които стъпиха за първи път на българска сцена , стана възможно благодарение на подкрепата на банката за провеждането на фестивала.
 
Обединена българска банка избра музикалното рок събитие на 2012-та и за провеждането на официалния коктейл за своя 20-годишен юбилей. В изискана обстановка ръководството на банката посрещна близо 500 официални гости, сред които и част от звездите на SOFIA ROCKS 2012 – вокалистите на Ugly Kid Joe и Sweet Savage - Уитфийлд и Рей. С отлична гледка към сцената гостите на коктейла имаха възможността да се насладят на уникалните рок изпълнения, да усетят неповторимата атмосфера на фестивала и да се срещнат с някои от своите идоли.
 
Обединена българска банка е традиционен спонсор на инициативи и кампании, целящи опазването на българското културно и историческо наследство, на културни и музикални прояви, спортни федерации и отделни турнири, както и събития, насочени към децата.