Нова спестовна сметка "Мое решение"

19.04.2010 г.

Спестовна сметка „Мое решение” е най-новият продукт на Обединена българска банка, който дава възможност за редовно спестяване с малки месечни вноски.

Новата сметка позволява на клиента да избере условията, при които би искал да спестява, като се започне от избор на валута – лева, евро или долари. Клиентът решава и за какъв срок - 12, 36 или 60 месеца може да изпълни мечтата си. „Мое Решение” предоставя избор на клиента сам да определи и размера на сумата, която ще успява да спестява ежемесечно. Клиентът може да внася суми на каса, да прави превод по сметката или да даде съгласие за периодично пращане от друга негова сметка в Обединена българска банка. Всичко това при годишен лихвен процент, достигащ  до 6% в лева и без минимална сума за откриване.
„Мое решение” съчетава атрактивни нива на олихвяване, достъп по всяко време до средствата чрез широка мрежа от банкомати и възможност за ползване на интернет банкиране.
 
Пълна информация за спестовна сметка „Мое решение”  може да бъде получена в клоновата мрежа на Обединена българска банка, на телефон 0700 117 17   или тук.