Теглим пари на каса с VISA

07.09.2009 г.

Клиентите с карти VISA могат лесно и сигурно да получат малки суми пари в брой при пазаруване, без да се налага да търсят банкомат.

Услугата Visa Cash Back осигурява възможност за получаване на пари в брой в търговските обекти, при пазаруване и плащане с кредитни и дебитни карти Visa, издадени от български банки. Картодържателите комбинират две транзакции, като печелят време и получват достъп до средствата си на повече места.

Обединена българска банка е първата банка, която представи услугата Visa Cash Back в България в сътрудничеството с верига бензиностанции „Петрол” и супермаркети „Пикадили”. Клиентите на тези компании могат лесно и сигурно да изтеглят малки суми в брой до 50 лева при плащане на каса . Услугата може да се използва от всички издадени в България карти с бранд VISA, за който издаващата банка е отворила услугата.

Услугата Visa Cash Back предлага много предимства и на търговците. По-голямата употреба на карти намалява разходите за управление на парите в брой и подобрява сигурността. Освен това опитът от други европейски пазари доказва, че предлагането на Visa Cash Back води до увеличаване на продажбите и на лоялността на клиентите.