Обединена българска банка ще подарява устройства за сигурно онлайн банкиране на своите клиенти

04.11.2013 г.

От 4 ноември 2013 г. Обединена българска банка ще подарява U-code устройство на всеки клиент на банката активирал Интернет банкиране за плащания. U-code е електронно устройство, което генерира пароли за еднократно използване с цел повишаване на сигурността при достъпа до Интернет банкиране за активни операции.

Благодарение на инициативата до края на 2013 г. или до изчерпване на количествата всеки настоящ или нов клиент, желаещ да извършва активни операции в Интернет банкиране може да получи безплатното устройство в избран от него клон на Обединена българска банка.

След регистриране на  U-code устройството, автоматично се деактивира използването на квалифициран електронен подпис (КЕП) или изпращането на SMS пароли за активни операции..

Допълнителна информация относно условията на предоставяне на устройството можете да получите на телефон 0 700 117 17, както и във всеки клон на Обединена българска банка. Повече информация за ползите и предимствата на U-code ще откриете на страницата на продукта