Обединена българска банка с промоционални по-ниски лихви до 6.00% в лева и евро за нови ипотечни кредити от 8 април 2014

08.04.2014 г.
Обединена българска банка обяви промоционални условия по ипотечните си кредити и намали лихвените проценти по кредитите за покупка на жилищен имот и ремонт и обзавеждане до 6.00% в лева и евро при превод на работна заплата или регулярни постъпления по сметка „Комфорт” в банката.
 
Всеки клиент, който желае да закупи жилищен имот може да се възползва от еднакъв лихвен процент за лева и за евро в размер на 6.00% при превод на работна заплата или регулярни постъпления по сметка „Комфорт“ в Обединена българска банка. 6.00% в лева и евро е новият промоционален лихвен процент и за рефинансиране на съществуващ ипотечен кредит от друга банка при 0% процента такса за усвояване и възможност за предоставяне на допълнителни средства.
 
Промоционалната офертата на Банката е валидна за всички видове нови ипотечни кредити, при кандидатстване в периода 08.04.2014 – 31.05.2014 и включва иследните преференциални условия по такси: 
  • 0% такса за предсрочно погасяване със собствени средства

  • Без такса за кандидатстване

  • 2 пъти по-ниска преференциална такса за усвояване – 0.75% от размера на кредита в зависимост от условията за превод на работна заплата и пакет "Комфорт".    

Обединена българска банка дава възможност на клиентите си да получат предварително одобрение за размера на кредита още преди да са избрали имота, който искат да закупят.
 
Ипотечните кредити за покупка на жилище са с размер до 500 000 лева или 250 000 евро и срок на изплащане до 35 години.