Обединена българска банка Детска школа по голф в Блексирама

30.05.2012 г.
С цел да развива спорт при най-младите, Обединена българска банка и Блексирама отварят врати за първата детска голф школа в региона на Варна.
 
„Обединена българска банка Детска голф школа 2012“, се провежда от 1 май до 15 септември и е част от дългосрочната политика на Банката за развитие и популяризиране на младежкия и детски спорт. Усилията за осигуряване на максимално добри условия за спорт са сред основните ценности заложени в социалната отговорност на банката.
 
В началото на месец септември най-ентусиазираните малки голф играчи ще премерят сили в детски голф турнир UBB kid's Challenge 2012. А в края на школата децата ще могат да проверят своите умения и в месечен турнир за най-дълъг удар и най-близък до дупката удар (longest drive & nearest to the pin), където ги очакват награди и подаръци.
 
Организаторите на детската голф школа - Обединена българска банка и Блексирама, осигуряват безвъзмездно по време на инициативата необходимата голф екипировка, както и едни от най-квалифицирани инструктори.
 
Уроците се провеждат всяка събота от 11:30 ч. в периода 1 май – 15 септември на голф игрището Блексирама и са по 1 ч. и 15 мин.