На ПОС терминалите на Обединена българска банка вече може да се плаща с кредитни карти Diners club

27.03.2012 г.

В отговор на нуждите на клиентите на престижния Дайнърс клуб България да използват своята Diners club карта при плащане във все повече търговски обекти в България, от януари 2012 година стартира съвместно партньорство между Обединена българска банка и Дайнърс клуб България.

Благодарение на това партньорство плащанията с кредитни карти Diners club и Discover ще могат да се извършват и в търговски обекти, обслужвани от ПОС терминалите на Обединена българска банка.
Така притежателите на Diners club ще могат да се възползват от предимствата на своите уникални за пазара карти, като:
 
  • плащат в повече търговски обекти в България чрез ПОС терминал без такса; 
  • плащат със своята Diners club карта в повече от 3000 нови търговски обекти.Вече може да се плаща във верига бензиностанции ПЕТРОЛ, ЕКО, както и в търговските обекти ДЖЪМБО и ЗОРА. А до края на април и в РОМПЕТРОЛ, ХЕНДИ, ХИПОЛЕНД и други. Така общият брой на търговските обекти в България, в които може да се плаща с Diners Club ще наброяват над 10 000 обекта. 
  • използват повече от 750 АТМ устройства на Обединена българска банка в страната, ако имат нужда от пари в брой. По този начин общият брой на ATM устройствата в България, на които могат да се теглят пари с Diners Club, вече е повече от 4500.
 
От началото на своето първо представяне в България до днес Дайнърс клуб България обедини повече от 9000 притежатели на карти, които имат нещо общо – свободата да плащат навсякъде по света, да бъдат приети с внимателно отношение и да се възползват от уникални предложения за отстъпки. В световен мащаб Diners Club се стреми непрекъснато да им подсигурява удобство, като увеличава непрестанно броят на обектите, които приемат картите. Тенденция и политика, която се следва и в България.
 
Всички обекти, в които се приемат кредитните карти Diners Club, както и специалните предложенията по тях, могат да бъдат открити на: www.diners.bg
 
За повече информация:
 
Обединена българска банка                                       Дайнърс клуб България
Анка Костова                                                                       Ивайло Александров
тел.. +359 2 8112375                                                         Тел.: +359 2 800 27 53
моб: +359 887 31 59 61                                                    моб: +359 887 930 040
e-mail:kostova_a@ubb.bg                                              e-mail: i.alexandrov@fibank.bg