Кредитна карта от Обединена българска банка улеснява заплащането на медицинска услуга при 0% лихва

14.11.2013 г.

Партньорство между Пренатест и Обединена българска банка предлага достъпно разсрочване на медицинска услуга 

Най-новият генетичен тест в медицинските изследвания за бъдещи майки - Пренатест, може да бъде закупен с кредитна карта при 0% лихва. Това се случва благодарение на партньорство с Обединена българска банка. Възможността за заплащане с кредитна карта от Обединена българска банка на пренатална здравна услуга и в частност - на генетичен тест за неинвазивна дородова диагностика, представлява гъвкаво финансово решение за всички бъдещи родители, които търсят по-изгодни условия за достъп до най-новото изследване по време на бременността.
 
Пренатест,най-новият генетичен тест в дородовата грижа за бъдещите майки, може да бъде закупен разсрочено с кредитна карта от Обединена българска банка при 0% лихва. Услугата е нова на банковия пазар у нас. Тя чувствително улеснява достъпа на бъдещите родители до най-модерното медицинско изследване в неинвазивната пренатална грижа.
 
Създадена да подпомогне потребителските възможности в избора на качествени стоки и да предложи гъвкава алтернатива на пазаруване, кредитната карта от Обединена българска банка вече може да бъде използвана и за здравни услуги. Пренатест може да бъде платен на ПОС с кредитна карта от Обединена българска банка. Плащането се разсрочва на 12 равни месечни безлихвени вноски. Необходимо е по картата, да има достатъчно разполагаем свободен лимит, който да покрие цената на изследването.
 
Пренатест е световна иновация в сигурното и безболезнено изследване на най-разпространените генетични аномалии - синдрoм на Даун, синдром на Едуардс и синдром на Патау. Тестът е достъпен за българските пациенти от тази година и до момента е бил направен на над 120 бъдещи майки. Основните му предимства пред останалите тестове за генетични аномалии са: (1) неговата неинвазивност и липса на риск - Пренатест се прави единствено с вземане на кръв, и (2) както и високият процент точност на резултата, гарантиран от изследването - 99%.
 
Тестът се предлага у нас на цена 2500 лева. С цел по-голяма достъпност, представителят на Пренатест за България установи партньорство с Обединена българска банка за безлихвено кредитиране на медицинското изследване. Повече информация за условията на закупуване може да бъде получена в клоновата мрежа на банката, както и на www.prenatest.bg.