Клиентите на Обединена българска банка вече могат да изтеглят банковите си извлечения по кредитни карти и сметки от електронното банкиране във файлов формат

18.05.2013 г.
Обединена българска банка вече предлага възможност за изтегляне под формата на PDF файл на извлеченията по кредитни карти и сметки на своите клиенти-физически лица от страницата за електронно банкиране.
 
Новата функционалност е част от кампанията на Банката за отговорно отношение към природата, в рамките на която Обединена българска банка предлага на клиентите си да се откажат от получаването на извлечение на хартиен носител по кредитна карта или ОК кредит. От 5 юни ще бъде въведена такса за доставка на хартиено извлечение от 2 лв. месечно за всички клиенти.
 
Като следваща стъпка от кампанията Обединена българска банка предоставя на своите клиенти-картодържатели възможността през един вход – електронното банкиране на Обединена българска банка – не само да разглеждат, но и да изтеглят извлеченията си, както и да заявят отказ от хартиено извлечение на адрес.
 
Достъпът до извлеченията и отказа става през меню „Кредитни карти“.  Изтеглянето на електронните извлечения с движения по сметки става от меню „Справки“ в електронното банкиране на Обединена българска банка.