Клиентите на Blizoo вече могат да заплащат сметките си през UPAY

10.06.2014 г.

От тази седмица платежният портал UPAY дава възможност на клиентите на телеком оператора Blizoo да заплащат сметките си за аналогова телевизия, HDTV, интернет и телефон.

Потребителите на услуги от оператора ще могат да погасяват както текущите си задължения, така и да предплащат услуги от портфолиото на Blizoo за избран от тях период. Достатъчно е да знаят 11-цифрения си абонатен номер към компанията, като плащането се отразява веднага.

С цел да улесни посетителите на портала, екипът на UPAY добави две нови категории „търговци“ – „Интернет“ и „Телевизия“.
 
При всяко плащане порталът генерира за клиента разписка с възможност за отпечатване и изтегляне в pdf формат.
  
UPAY продължава да се развива и скоро предстои да включи и нови комунални компании, към които посетителите да заплащат своите сметки.
 
Платежният портал, който стартира официално през март по инициатива на Обединена българска банка, вече предлага на потребителите възможност да получават информация и заплащат през подсигурена връзка битовите си сметки, данъци и задължения към Обединена българска банка, както и да извършват активно банкиране.
 
Транзакциите в UPAY се извършват с дебитни и кредитни карти VISA, VISA Electron, MasterCard и Maestro издавани от български и чужди банки.