ОББ Видео банкер

Отдалечени видеосрещи с експерти на банката и други дружества от групата на KBC България за компании.

Какво е
ОББ Видео банкер

Услугата дава възможността да осъществите аудио и видео контакт, да споделяте и обсъждате документи и екрани, независимо дали използвате смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Чрез "ОББ Видео банкер" получавате необходимата гъвкавост за среща с експерти от ОББ без да напускате офиса си или когато сте на път. Имате и възможността да присъедините Ваши служители към разговора, независимо къде се намират те.

Услугата е достъпна за Вас без допълнителни такси.

"ОББ Видео банкер" се осъществява чрез водещия доставчик в света за видеосвързване Microsoft, спечелил доверието на множество микро, малки и средни предприятия и международни корпорации чрез високото качество на връзката.

Как да използвате
ОББ Видео банкер

За да използвате услугата, първо трябва да заявите дата и час за предстояща среща. След потвърждение от служител на ОББ, ще получите линк за влизане в виртуалната среща.

За осъществяване на срещата Ви е необходим достъп до интернет, липса на ограничение за видео връзка, камера, говорители(слушалки) и микрофон.

Изтеглете на мобилно устройство:

Как работи ОББ Видео банкер

1

Попълнете резервационната форма

2

На пощата си ще получите линк за виртуалната среща след обаждане от ОББ

3

В уговорения ден и час натиснете линка, ще ви се отвори страницата на платформата за видео среща, която ще поиска да стартирате приложението.

4

Стартирайте приложението и изчакайте да бъдете свързани

Често задавани въпроси

Колко сигурна е връзката и данните ми?

Към настоящия момент ОББ използва свързване само през приложение за Skype for business и през браузър/приложение за MS Teams, които позволяват високо ниво на сигурност на връзката . При необходимост вашият ИТ отдел би могъл да се запознае със сигурността предлагана от Microsoft.

Каква интернет връзка е необходима?

За да осъществите връзката се нуждаете от 3G връзка или кабелен интернет с минимална скорост 55 Mbps, стандартна за най-ниските тарифи на повечето оператори в България. Най-добри резултати ще постигнете посредством кабелен интернет или Wi-Fi връзка.


Защо е необходимо сваляне на приложение или добавки?

Приложенията и добавки на Microsoft гарантират максимална сигурност и качество на връзката с банката.


Записват ли се видеосрещите?

ОББ не извършва запис на видеосрещите освен с изричното съгласие на клиента.