Нов партньор се присъедини към Лоялната програма на ОББ за клиенти с кредитни карти

02.07.2015 г.

Притежателите на кредитни карти от ОББ вече ще могат да получават бонус, когато пазаруват в магазини GiAnni. Достатъчно е да заплащат своите покупки с кредитна карта, издадена от Банката.

Бонусът, който се формира при покупки с кредитна карта, съгласно условията на лоялната програма на ОББ е 5от стойността на платената покупка.

Клиентите на ОББ с кредитни карти могат да пазаруват в цялата търговска мрежа на GiAnni. Новите партньори на лоялната програма на ОББ разполагат с обекти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Хасково, Стара Загора, като повече информация за тях, както и за продуктите с марка GiAnni можете да откриете тук.

Лоялната програма на ОББ за картодържатели с кредитни карти, издадени от Банката, дава възможност за получаване на бонуси при пазаруване в десетки търговски обекти на партньори, сред които са магазини Зора, бензиностанции ЕКО, ХИПОЛЕНД, Orange Center и др. Повече информация за лоялната програма и пълен списък с партньорите можете да намерите на  страницата на програмата.