Електронни канали за банкиране


Електронно банкиране
Осигурява Ви достъп до Вашите средства от всяка точка на света. Така удобно и бързо извършвате операции, получавате справки по банкови сметки и карти, плащате данъци, битови сметки и др.

ОББ Мобайл - мобилното банкиране на ОББ
Свободата да банкирате в движение – лесно, бързо и сигурно. Без ограничения в достъпа, 24/7.

UPAY – портал за електронни услуги на ОББ
Плащате своите битови сметки, данъци, кредитни задължения като регистриран и нерегистриран потребител. Освен това удобно и лесно получавате информация за движенията по сметки и кредитни карти, ако сте клиент на Обединена българска банка.

Контактен център за клиенти
Обадете се на 0700 117 17 или наберете от мобилния си телефон *7171, за да получите информация, съдействие или да извършите трансакция!

SMS/ e-mail известяване
Услугата Ви дава възможност да получавате бързо и удобно информация за движенията по сметките си чрез SMS или по eлектронна поща.

Онлайн депозити и сметки
Възможност с една стъпка да се открие срочен депозит „На разположение“, сметка „Активност“, Отворен спестовен влог или Стандартна разплащателна сметка през електронното банкиране на ОББ.

UAPPLY
Можете да кандидатствате дистанционно за Потребителски кредит, Кредитна карта или Отворен кредит в удобно за Вас време и място, както и да следите по всяко време и статуса на Вашите заявления