Електронни канали за банкиране


Електронно банкиране
Осигурява Ви достъп до Вашите средства от всяка точка на света. Така удобно и бързо извършвате операции, получавате справки по банкови сметки и карти, плащате данъци, битови сметки и др.

ОББ Мобайл - мобилното банкиране на ОББ
Свободата да банкирате в движение – лесно, бързо и сигурно. Без ограничения в достъпа, 24/7.

UAPPLY
Можете да кандидатствате дистанционно за Потребителски кредит, Кредитна карта или Отворен кредит в удобно за Вас време и място, както и да следите по всяко време и статуса на Вашите заявления

UPAY – портал за електронни услуги на ОББ
Плащате своите битови сметки, данъци, кредитни задължения като регистриран и нерегистриран потребител. Освен това удобно и лесно получавате информация за движенията по сметки и кредитни карти, ако сте клиент на Обединена българска банка.

SMS/ e-mail известяване
Услугата Ви дава възможност да получавате бързо и удобно информация за движенията по сметките си чрез SMS или по eлектронна поща.

Контактен център за клиенти
Обадете се на 0700 117 17 или наберете от мобилния си телефон *7171, за да получите информация, съдействие или да извършите трансакция!

СИБАНК Mobile*
Бързо, сигурно и удобно банкиране в движение 24/7.

СИБАНК Онлайн*
СИБАНК Онлайн Ви осигурява достъп до Вашите средства от всяка точка на света.

SMS/E-mail известяване за клиенти на СИБАНК*
Безплатна услуга, предназначена за физически и юридически лица, чрез която получавате детайлна и актуална информация със СМС и/или е-мейл