Специална оферта за клиентите на ПОК "Доверие"

Потребителски и ипотечни кредити от ОББ с 50% отстъпка от таксата за кредитна оценка

Описание

Възползвайте се от преференциалните условия, създадени специално за вас, като клиент на ПОК „Доверие“.  ОББ предоставя 50% отстъпка от таксата за кредитна оценка при кандидатстване за потребителски или ипотечен кредит в банков клон. За да ползвате тази преференция е достатъчно да сте осигурени в пенсионен фонд на ПОК „Доверие“. Можете да удостоверите това, като при кандидатстването за кредит представите удостоверение, което ви е издадено от ПОК „Доверие“ или специалния информационен материал, който сте получили заедно с годишното си извлечение от ПОК „Доверие“.  В случай, че не разполагате с документ с клиентския ви номер в ПОК „Доверие“, ние можем да го потвърдим от всеки клон на ОББ.

Вижте повече за потребителските и ипотечните кредити от ОББ тук . Изберете кредит, който отговаря на вашите потребности.

Предложението за кредит с отстъпката от такса за кредитна оценка е активно за всички клиенти на ПОК „Доверие“, заявили нови кредити до 31.12.2019 г.  При рефинансиране на съществуващи кредити в ОББ се дължи такса за кредитна оценка, съгласно Тарифа на ОББ за таксите и комисионите за физически лица.

Или ни се обадете
0700 117 17
7171
Кратък номер за абонати на мобилни оператори от България
+3592 483 1717
Номер за връзка от страната и чужбина
Обратно към всички предложения