Бонус програма UWIN

Картите на Обединена българска банка имат още едно предимство – печелите бонуси в реални пари, докато пазарувате с тях!

Какво е UWIN?

Освен удобство при разплащане, Вашата карта от ОББ Ви носи бонуси, когато пазарувате при нашите партньори.
 
Всеки притежател на кредитна карта Visa Classic, Visa Electron, Mastercard Standard, Visa Gold, Mastercard Gold и премиум дебитна карта World Debit Mastercard или Visa Gold Debit участва в програма UWIN за клиенти с карти от Обединена българска банка. 
 
Ето как можете да печелите, когато пазарувате с картите на Обединена българска банка в партньорската мрежа от търговци. 
  • Плащайте редовно с Вашата кредитна или премиум дебитна карта в обектите, обозначени с логото на Програмата. Така натрупвате бонус в реални пари, който е определен процент от стойността на направената покупка.
  • С натрупания бонус можете да намалите стойността на Вашите следващи покупки в търговските обекти, включени в Програмата. В случай че усвоите бонуса при плащането, след покупката той ще Ви бъде преведен като автоматична трансакция по Вашата карта.
  • Вие избирате кога да усвоите натрупаният бонус – при следващата покупка или да продължите да събирате още бонуси.
  • При покупки в обекти, включени в Програмата, можете да проверите натрупания до момента бонус по картата Ви на ПОС терминал, маркиран със стикер.
  • Бонусите, натрупани в лоялната програма Uwin могат да бъдат проверени и в електронното банкиране на ОББ.
 
Пълна информация за Програмата можете да намерите в приложените Условия на Обединена българска банка за лоялна програма за картодържатели на банкови карти, както и на www.uwin.bg

Партньори по програмата UWIN

Вижте кои са партньорите, участващи в Лоялната програма на „Обединена българска банка“ UWIN, и какъв е размерът на процента за формиране на бонус в секция „Полезни документи“.

Общи условия

Запознайте се с пълните условия на Програма UWIN в секция „Полезни документи“ и се възползвайте от предимствата, които тя Ви предлага.

Или ни се обадете
0700 117 17
7171
Кратък номер за абонати на мобилни оператори от България
+3592 483 1717
Номер за връзка от страната и чужбина
Обратно към всички предложения